Őszintén

bevallom, hogy gyerekként nem voltam nagy kutyarajongó. Volt kutyánk, macskánk, de vidéken ők inkább háziállatok voltak, mint családtagok. Három évvel ezelőtt azonban a mi családunkba is megérkezett egy négylábú kedvenc, Everest, a shiba inu személyében. Általa változott meg a kutyákról alkotott véleményem. Hihetetlen látni és megélni azt a kapcsolatot, ami közte és a gazdája (legnagyobb lányom) között szövődött. Teljesértékű családtag lett, a fő (de legdacosab) modellem. Ahogy nőtt a kutya, úgy csökkent a kezdeti ellenállásom, s úgy töltött bent egyre több időt a házban…

Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy én ezeket a kutya-gazdi pillanatokat szeretném megörökíteni, hiszen különösen sok élményt élünk meg közösen, boldogságot hoznak életünkbe, mindig számíthatunk rájuk. Ők már családtagok, ugyanúgy szívesen nézegetünk egy csodálatos portréképet róluk a falon, mint a gyerekekről. Ki ne szeretné viszont látni egy fotón a lebegő fülekkel a gazdi felé rohanó boldog kutyáját?

Szerencsére egyre több családban kezelik hasonló módon a szőrös kis kedvenceket. Imádom megörökíteni azokat a pillanatokat, amik a kutyus és a gazdik között szövődnek, ahogy bújnak egymáshoz, ahogy figyel és hallgat a kutya a gazdira, amikor megnyalja a száját a kutyus egy finom falatért, vagy ahogy fut a réten a gazdája felé, a lábai nem érik a földet, ahogy repül a felé dobott labdáért…

Kutyát fotózni hálás téma, hiszen ők mindig magukat adják. Legyen kicsi vagy nagyobb méretű, kölyök vagy idősebb kutya, sportos, játékos vagy éppen lusta, a mi kis kedvencünk, közénk tartoznak, s feltétel nélkül szeretnek minket. A fotók által velünk maradnak ők is életünk végéig.

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg szuper sorozat lapul már a telefonodban az édesen alvó kutyádról, de hasonló a sikerélmény akkor is, amikor aktív, játszik, rohangál? A kétlábú testvéreivel boldogan örökíted meg, de hány fotó készül, amin Te is vagy akár az egész család rajta van?

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha olyan képek készülnek bundás barátodról, amelyek kifejezik azt a különleges kapcsolatot, ami közötte és közötted működik?

Gyere el hozzám egy fotózásra, hogy megörökítsem Nektek ezeket a pillanatokat, azokat az érzéseket, amik a feltétel nélküli szeretetet mutatják közöttetek! Hozd magaddal az egész családot, hiszen így lesz teljes a kép ♡ 

Én abban tudok segíteni, hogy olyan képek készüljenek Rólad és a kutyádról, amely örök emlék lesz Neked és rájuk nézve garantáltan mosolyogva gondolsz majd vissza a fotózásra!

“Ha egy kutya egyszer úgy döntött, hogy szeret téged, akkor mindig és mindaddig szeretni fog, amíg csak élsz.

Szinte lehetetlen rábírni arra, hogy meggondolja magát.”

- Tod Age Bringsvard -

Lépjünk kapcsolatba!

Alig várom, hogy együtt dolgozzunk és megismerhesselek Benneteket! Hogy készíthessünk néhány képet közösen, hiszen egy kutyás otthon kutyafotókkal válik teljessé.

Írj e-mailt vagy hívj fel, de írhatsz itt alább  a gyorsüzenet küldőben is!

Írj e-mailt!

hello@veritaphoto.hu

Írj e-mailt!

hello@veritaphoto.hu

Az alábbi űrlap kitöltésével az adatvédelmi szabályzatunkat automatikusan elfogadod.

KAPCSOLÓDJUNK KÖZÖSSÉGI MÉDIÁN

© 2022 Verita Photo | Minden jog fenntartva!

webdesign: CreaSoul

webdesign: CreaSoul