Neked miben segíthetek?

lapozz

Az Ön címe itt megy

Az Ön címe itt megy

KUTYAPORTRÉ

Ragyogó szemek, tündéri pofik! 

Készülj fel egy nagy adag endorfinra!

MI ÉS A KIS KEDVENCÜNK

Ezek a fotók megörökítik a kutya és gazdája közötti egyedülálló köteléket.

Sok-sok puszi és ölelés várható!

Az Ön címe itt megy

Az Ön címe itt megy

MI ÉS KIS KEDVENCÜNK

Ezek a fotók megörökítik a kutya és gazdája közötti egyedülálló köteléket.

Sok-sok puszi és ölelés várható!

Az Ön címe itt megy

Az Ön címe itt megy

KUTYÁK MOZGÁSBAN

Örökké mozgó négylábúak önfeledt játék közben.

Csomagajánlatok

Érdekel egy csodás kültéri kutyás fotózás velem?

* a nézőképeket (amelyek vízjellel és NYERS KÉP felirattal vannak ellátva) egy privát webgalériába töltöm fel. Ezen képek nyomtatása, közösségi felületeken történő megosztása nem engedélyezett.

** a kiszállási díj nem képezi részét az ajánlatoknak! Ennek díja Sződliget 25 km-es körzetében ingyenes, azon felül 100 Ft/km, ami az oda-vissza útra fizetendő. Amennyiben az utazáskor fizetős útszakasz is érintett, ennek díja is a megbízót terheli.

Ajándék élményfotózás

Szívesen ajándékoznál élményt kutyás rokonodnak, ismerősödnek?

Itt a remek alkalom! Kérd az ajándékutalványt, amely három különböző csomaggal választható és a vásárlástól számítva hat hónapon belül váltható be kutyás fotózásra, kutyás családi fotózásra vagy kutya-gazdi fotózásra.

Hogy zajlik a fotózás?

  • IDŐPONT FOGLALÁS

Megrendelés – Foglald le az időpontodat! Lépj kapcsolatba velem elérhetőségeim egyikén!

  • REGYEZTETÉS

Egyeztetés – A jelentkezést követően felkereslek és egy telefonos konzultációs során átbeszéljük a fotózás részleteit.

Ismerkedjünk meg! Mesélj nekem a kutyádról, mitől különleges ő, miért ő a legjobb barátod. Meséld el, hogy miért szeretnél a fotózásra jönni, milyen célból készülnek a képek? Szeretnél egy gyönyörű fotóalbumot kedvencedről? Vagy egy szép bekeretezett kép a vágyad a komódon? Esetleg egy óriásposztert a falon? Milyen terveid vannak a helyszínt illetően? Én elsősorban Sződligeten és környékén, a Duna-parton, a váci Ligetben, erdőkben, mezőkön fotózok, de igény szerint távolabbi helyszín is szóba jöhet.  Sokszor a gazdi ajánl helyszínt, mert olyan környezetben szeretne fotókat a kutyájáról, ahol gyakran sétálnak, kirándulnak. A szabadtéri kutyafotózáshoz a helyszíneket a kutyusok biztonsága érdekében mindig nagy gondossággal választom ki, a Gazdival egyeztetve, hogy mindketten felszabadultak lehessetek a fotózás alatt.

  • FOTÓZÁS

Fotózás – Önfeledt futkározás, játék a Gazdival csodaszép környezetben. Egy kis „kutya-idő”, amikor csak Ti vagytok, amikor nem sietünk, ráérősen megvárjuk azt a pillanatot, amikor már mindketten át tudjátok adni magatokat a fotózásnak.

A kutyafotózás lényege, hogy különböző trükkökkel megpróbáljuk a kutyád figyelmét fenntartani annak érdekében, hogy a kamerába nézzen. Van, hogy furcsa hangokat adunk ki, labdát dobálunk, sípoló játékkal játszunk.

 A kutyát fotózni óriási munka, ami nem kis türelmet és kitartást kíván az        embertől. Fontos, hogy a fotós készen álljon elkapni a legjobb pillanatot (ne lepődjetek meg, ha néha hason kúszva próbálok majd a „kutya szemébe nézni”) és az, hogy mind a kutya mind a gazdi élvezzék a fotózás minden percét.

Egy boldog kutya,  egy gyönyörű naplementés helyszín és egy elégedett gazdi. Mi mást kívánhatnál? (A csodaszép fotón kívül…)

Megérkezéskor a kutyák (és a gazdik is) általában nagyon izgatottak, így az első 5-10 perc az ismerkedésről szól. A kutyus felfedezi a terepet, a Gazdi lélekben is megérkezik, miközben már elkezdek dolgozni, hogy a fényképezőgéppel is megismerkedjetek. A fotózás közben folyamatosan mutatom az elkészült képeket, így szükség esetén tudunk korrigálni.

  • KÉPEK VÁLOGATÁSA

A fotózást követően leválogatom a képeket, törlöm azokat, amelyek technikailag nem elfogadhatóak (életlen, előnytelen, stb.). Ezután az összes nyers képet feltöltöm egy online webgalériába, ahol ki tudod választani a retusálásra szánt képeket. A galériához vezető linket e-mailben kapod meg tőlem. Itt tudod megjelölni a kiválasztott képeket, amelyekről én automatikusan értesítést kapok, így látom azt, hogy pontosan miket választottál.

  • UTÓMUNKA

Ha sikerült kiválasztani a retusálásra szánt képeket, akkor nekilátok az utómunkának. A fotók feldolgozásának ideje körülbelül 1-2 hét, de minden esetben igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt feldolgozni a képanyagot.

  • ÁTADÁS

Amint végeztem a retusálással, az elkészült fotókat feltöltöm egy képmegosztó felületre, ahonnan 7 napig tudod letölteni. A nyomtatott anyagot (papírkép, vászonkép) egy személyes találkozás során vagy postai úton kapod meg tőlem.

Ne fogd vissza magad!

Bármilyen kérdésed, elképzelésed van, izgatottan várom!

Írj e-mailt!

hello@veritaphoto.hu

Írj e-mailt!

hello@veritaphoto.hu

Az alábbi űrlap kitöltésével az adatvédelmi szabályzatunkat automatikusan elfogadod.

KAPCSOLÓDJUNK KÖZÖSSÉGI MÉDIÁN

© 2022 Verita Photo | Minden jog fenntartva!

webdesign: CreaSoul

webdesign: CreaSoul