Csomagajánlatok

Érdekel egy csodás kültéri kutyás fotózás velem?

* a nézőképeket (amelyek vízjellel és NYERS KÉP felirattal vannak ellátva) egy privát webgalériába töltöm fel. Ezen képek nyomtatása, közösségi felületeken történő megosztása nem engedélyezett.

** a kiszállási díj nem képezi részét az ajánlatoknak! Ennek díja Sződliget 25 km-es körzetében ingyenes, azon felül 100 Ft/km, ami az oda-vissza útra fizetendő. Amennyiben az utazáskor fizetős útszakasz is érintett, ennek díja is a megbízót terheli.

Ajándék élményfotózás

Szívesen ajándékoznál élményt kutyás rokonodnak, ismerősödnek?

Itt a remek alkalom! Kérd az ajándékutalványt, amely három különböző csomaggal választható és a vásárlástól számítva hat hónapon belül váltható be kutyás fotózásra, kutyás családi fotózásra vagy kutya-gazdi fotózásra.

Hogy zajlik a fotózás?

  • IDŐPONT FOGLALÁS

Megrendelés – Foglald le az időpontodat! Lépj kapcsolatba velem elérhetőségeim egyikén!

  • REGYEZTETÉS

Egyeztetés – A jelentkezést követően felkereslek és egy telefonos konzultációs során átbeszéljük a fotózás részleteit.

Ismerkedjünk meg! Mesélj nekem a kutyádról, mitől különleges ő, miért ő a legjobb barátod. Meséld el, hogy miért szeretnél a fotózásra jönni, milyen célból készülnek a képek? Szeretnél egy gyönyörű fotóalbumot kedvencedről? Vagy egy szép bekeretezett kép a vágyad a komódon? Esetleg egy óriásposztert a falon? Milyen terveid vannak a helyszínt illetően? Én elsősorban Sződligeten és környékén, a Duna-parton, a váci Ligetben, erdőkben, mezőkön fotózok, de igény szerint távolabbi helyszín is szóba jöhet.  Sokszor a gazdi ajánl helyszínt, mert olyan környezetben szeretne fotókat a kutyájáról, ahol gyakran sétálnak, kirándulnak. A szabadtéri kutyafotózáshoz a helyszíneket a kutyusok biztonsága érdekében mindig nagy gondossággal választom ki, a Gazdival egyeztetve, hogy mindketten felszabadultak lehessetek a fotózás alatt.

  • FOTÓZÁS

Fotózás – Önfeledt futkározás, játék a Gazdival csodaszép környezetben. Egy kis „kutya-idő”, amikor csak Ti vagytok, amikor nem sietünk, ráérősen megvárjuk azt a pillanatot, amikor már mindketten át tudjátok adni magatokat a fotózásnak.

A kutyafotózás lényege, hogy különböző trükkökkel megpróbáljuk a kutyád figyelmét fenntartani annak érdekében, hogy a kamerába nézzen. Van, hogy furcsa hangokat adunk ki, labdát dobálunk, sípoló játékkal játszunk.

 A kutyát fotózni óriási munka, ami nem kis türelmet és kitartást kíván az        embertől. Fontos, hogy a fotós készen álljon elkapni a legjobb pillanatot (ne lepődjetek meg, ha néha hason kúszva próbálok majd a „kutya szemébe nézni”) és az, hogy mind a kutya mind a gazdi élvezzék a fotózás minden percét.

Egy boldog kutya,  egy gyönyörű naplementés helyszín és egy elégedett gazdi. Mi mást kívánhatnál? (A csodaszép fotón kívül…)

Megérkezéskor a kutyák (és a gazdik is) általában nagyon izgatottak, így az első 5-10 perc az ismerkedésről szól. A kutyus felfedezi a terepet, a Gazdi lélekben is megérkezik, miközben már elkezdek dolgozni, hogy a fényképezőgéppel is megismerkedjetek. A fotózás közben folyamatosan mutatom az elkészült képeket, így szükség esetén tudunk korrigálni.

  • KÉPEK VÁLOGATÁSA

A fotózást követően leválogatom a képeket, törlöm azokat, amelyek technikailag nem elfogadhatóak (életlen, előnytelen, stb.). Ezután az összes nyers képet feltöltöm egy online webgalériába, ahol ki tudod választani a retusálásra szánt képeket. A galériához vezető linket e-mailben kapod meg tőlem. Itt tudod megjelölni a kiválasztott képeket, amelyekről én automatikusan értesítést kapok, így látom azt, hogy pontosan miket választottál.

  • UTÓMUNKA

Ha sikerült kiválasztani a retusálásra szánt képeket, akkor nekilátok az utómunkának. A fotók feldolgozásának ideje körülbelül 1-2 hét, de minden esetben igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt feldolgozni a képanyagot.

  • ÁTADÁS

Amint végeztem a retusálással, az elkészült fotókat feltöltöm egy képmegosztó felületre, ahonnan 7 napig tudod letölteni. A nyomtatott anyagot (papírkép, vászonkép) egy személyes találkozás során vagy postai úton kapod meg tőlem.

Ne fogd vissza magad!

Bármilyen kérdésed, elképzelésed van, izgatottan várom!

Írj e-mailt!

hello@veritaphoto.hu

Írj e-mailt!

hello@veritaphoto.hu

Az alábbi űrlap kitöltésével az adatvédelmi szabályzatunkat automatikusan elfogadod.

KAPCSOLÓDJUNK KÖZÖSSÉGI MÉDIÁN

© 2022 Verita Photo | Minden jog fenntartva!

webdesign: CreaSoul

webdesign: CreaSoul